Menu
Close

The IceViking Raadgevend Adviseur

21-11-2018

Raadgevend adviseur

The IceViking stelt zijn kennis in dienst van jou! Hij werkt met veel verschillende personen en persoonlijkheden, voor groepen en individuelen. Door zijn eigen ervaringen en de kennis de hij heeft opgedaan door zich te verdiepen in de psychologie van de mens is hij in staat om iedereen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen.

Gebaseerd op wetenschap

The IceViking baseert al zijn trainingen en workshops op wetenschappelijk onderzoek. Daarin heeft hij inmiddels trainingen gevolgd, waardoor hij zichzelf gedachten specialist kan noemen. Voor het weer samen krijgen van jouw geest en je lichaam zijn er bepaalde technieken waarmee The IceViking de balans weer optimaal kan krijgen. 

Verbetering van (sport)prestaties

Zowel in een team als individueel zit de kracht in de balans! Talent, doorzettingsvermogen, het geloof in jezelf, de balans vinden tussen kwaliteit en kwantiteit plus jouw functie binnen een team. Het doorzien van jouw krachten en zwakheden, maken dat al jouw eigenschappen op de juiste manier worden ingezet binnen een team. Alle handvatten die je bij een training van The IceViking meekrijgt zullen je verder brengen. Zowel in jouw sport carrière als in jouw privé situatie.

Gedachten- en gevoel specialist

Als je gedachten en gevoelens op de juiste wijze van elkaar kun loskoppelen en vervolgens ook weer aan elkaar kunt koppelen is alles beter te relativeren. Angsten zijn er bijvoorbeeld om overwonnen te worden. Door middel van de juiste technieken en vraagstellingen kan The IceViking je als het ware "resetten". Zodat je op een open manier naar jezelf kunt kijken en een mooie wijze stap in de toekomst kunt nemen.