Menu
Close

The IceViking on the road to The North Cape

01-03-2018

Dromen worden werkelijkheid

Al enige jaren liep ik met het idee rond dat ik heel graag de Noordkaap wilde zien, meemaken hoe het is om te leven en te reizen in het ijskoude Noorwegen. Het noordelijkse puntje van het Europese continent! 

Samen met mijn 2 zoons en schoonzoon zijn we de plannen gaan maken en in februari was het dan echt zover! 

Naar de Noordkaap met de auto

Daar ging nog heel wat aan vooraf! Andere banden en velgen, een extra tank op het dak, een lier op de voorkant van de auto, het juiste gereedschap en kleding! Maar we hebben het gered! En wat een prachtige ervaring is het geworden. 

Op mijn youtube kanaal kun je een kleine compilatie vinden va onze reis.

Kou is een emotie

En dat is precies wat het is, je lichaam past zich snel en het raakt gewend aan koude, wij hebben het aan den lijve ondervonden en wat een goed gevoel is dat. De warmte kreeg ik van de fijne mensen om me heen en mijn mindset, niet denken aan het feit dat het koud is omdat de wereld om je heen wit is, maar op een andere manier omgaan met de externe verandering.