Menu
Close

Overnachten in een Tipi Tent met eigen open vuur

Bij The IceViking kan je helemaal tot rust komen. Even onttrekken van de buitenwereld, genieten van de rustige omgeving en overnachten op een unieke plek. Even helemaal Back to Basic. Waar je weer leert het kleine te waarderen!

BIJZONDER OVERNACHTEN IN EEN TIPI TENT 
Lijkt het jou leuk om eens op een bijzondere manier te overnachten en terug te gaan naar het buitenleven? Op een groot veld staan 4 Tipi Tenten waar je een unieke ervaring kunt beleven. In de Tipi tent is slaapruimte voor maximaal 4 personen. Iedere tent kan gebruik maken van het (eigen) sanitair op het terrein. Het sanitair is voorzien van een toilet- en douchevoorziening.

ZELF JE EIGEN SPIRITUELE VUUR MAKEN 
Zodra je de Tipi tent binnenstapt ga je in de tijd terug en maak je daar je eigen spirituele vuur. De tipitenten zijn op zo'n manier gemaakt dat vuur maken in de tent geen enkel probleem is. In het midden van de tent is dit dan ook mogelijk! Geniet samen met je vrienden en familie rondom het vuur. De top van de tipi tent wordt op een speciale manier open gezet en staat in verbinding met het universum. Hierdoor kan je naar de sterrenhemel kijken en genieten van de warmte van het vuur. Er kan zelfs boven het vuur gekookt worden en er is dan ook voldoende kookgerei ter beschikking om je eigen ontbijt, lunch en diner te maken. Ook buiten is een grote BBQ per Tipi Tent beschikbaar.

Let op: Kosten bolderkar vol met beuken- of eikenhout 35 euro, goed voor de gehele avond en nacht om te stoken.

AUTO, FIETS EN OPENBAAR VERVOER
De auto kan op het terrein geparkeerd worden, deze voorziening is gratis. Neem je fietsen mee? Ook deze kan je bij de tent laten staan, zodat je te allen tijde een tochtje kunt maken langs het water of richting het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Ontdek ook Haarlemmermeer! Wil je naar Amsterdam, Lisse, Hoofdorp of Haarlem dan kan je van het openbaar vervoer gebruik maken. De bushalte is op 3 kilometer afstand, waar je zowel de fiets als auto kunt parkeren.

WINKELS
Op fietsafstand vind je diverse supermarkten en winkels. 

RESERVEREN?
Ben je enthousiast geworden? De tenten zijn te reserveren via AirB&B en rechtstreeks via Arnold. Check gerust even de beschikbaarheid. info@theiceviking.nl