Menu
Close
Foto van Het activeren van jouw oer-gevoel

Het activeren van jouw oer-gevoel

HET OERGEVOEL EN SPECIALISATIE
NA 19 JAAR ONDERZOEK DE TOOLS GEVONDEN VAN HET OER-GEVOEL NAAR OER-KRACHT VOOR MEER ENERGIE, VITALITEIT, MENTALE EN FYSIEKE GEZONDHEID DOOR HET PARAFREQUENTIE SYSTEEM EN DE WAKZOU TRAINING.

19 jaar geleden luisterde ik slecht naar mijn lichaam en geest. Dit kwam mij uiteindelijk dan ook duur te staan. Ik was ondernemer. De impact van het overwerk, personeel en klanten heb ik onderschat waardoor ik twee keer een burn-out heb gekregen. De eerste burn-out merkte ik pas op toen ik na vijf jaar geen rust gepakt te hebben op vakantie ging. De eerste 3 dagen van de vakantie kon ik alleen maar slapen, alles werd mij teveel met lusteloosheid en vermoeidheid als gevolg. Ik vond het niet eens erg als het licht definitief uit zou gaan. Ik schrok enorm van mijn eigen gedachten. Na de vakantie ging ik dan ook weer direct aan het werk maar na 4 jaar heeft mijn lichaam ingegrepen met de ultieme stop!: een burn-out. Op de een op andere dag werd ik wakker en kon niet meer lopen. Mijn hele wereld stortte in elkaar. Ik was letterlijk opgebrand en het langdurig negeren van de lichamelijke signalen resulteerde in een hevige pijn in de onderrug. Ik kon niets meer met het gevolg dat ik alles moest verkopen. Met veel pijn en moeite heb ik afscheid moeten nemen van mijn levenswerk. De enige uitstappen die ik nog kon maken waren naar het Ziekenhuis.

EEN RUGOPERATIE OF KIEZEN VOOR ZELFGENEZING

Uiteindelijk was een rugoperatie met een grote kans op invaliditeit de enige oplossing. Het betrof een operatie tussen de L4 en L5 waar de rugwervels op elkaar zaten waardoor de zenuwen bekneld zaten. Ik ging op zoek naar alternatieven. Door veel onderzoek leerde ik veel over mezelf en lichaam en geest. Dit waren mijn dagelijkse bezigheden: studeren, lezen, informeren en onderzoeken. Ik kwam erachter dat het ene altijd met het ander in verbinding staat om van symptoom naar de oorzaak en oplossing te komen. Op een dag vertelde een fysiotherapeut mij dat het lichaam zichzelf kan genezen. Ik twijfelde daar geen moment aan en was er heilig van overtuigd dat ik met mijn opgedane kennis en haar adviezen en behandelingen er wel weer bovenop zou komen. Dit heeft anderhalf jaar lang geduurd en ben vanuit mentale en oer-kracht gaan werken aan zelfgenezing. Het mogelijke gebeurde, ik liep na 2 jaar mijn eerste mudmaster van 12 kilometer en er volgende er nog meer. Inmiddels heb ik er nu 16 gelopen waarvan de langste: 24 km.

SPECIALISATIE IN LEVENSKRACHT EN ZELFGENEZEND VERMOGEN

Na vele onderzoeken en studies heb ik mij kunnen specialiseren in de werking van het lichaam en de geest. Inmiddels weet ik niet alleen het symptoom op te lossen maar ook de oorzaak. Stress begint altijd met een frequentie!


EEN KANS OP EEN VERRIJKING IN JE LEVEN DOOR VERLOSSING VAN FYSIEKE EN MENTALE

Mijn kennis deel ik graag met jullie allen. Het is een verrijking voor jezelf, het geeft veel nieuwe inzichten in de essentie van stress en ziekten maar bovenal hoe je leert vertrouwen op je oer-gevoel of self-empowerment waarmee je jezelf mentaal en fysiek van alle beperkende gevoelens, emoties of lichamelijke klachten kunt genezen.

Arnold Teeuwen
Founder of The IceViking, Wakou & Wazkou en het Parafrequentie systeem

info@theiceviking.nl

 

Handtekening van Het activeren van jouw oer-gevoel
  • Telefoon: 06 52330182
  • E-mail: info@theiceviking.nl
  • Adres: Spieringweg 1210  2136 LR  Zwaanshoek (Haarlemmermeer)

curriculum vitae