Menu
Close

Het parafrequentie systeem en de Wazkou training activeren het oer-gevoel

30-11--0001

Parafrequentie systeem  
Stap voor stap wordt jou geleerd hoe je het parafrequentie systeem in samen werking met de wazkou training het oer-gevoel gaat activeren en voor 100% kunt beheersen en kunt toepassen. Dit systeem heeft voordeel voor iedereen en helpt je jouw stress, angsten en of burn-out direct aan te pakken. Dit gevoel en het denken moet namelijk weer synchroon gaan lopen met de tijd van NU zodat je de volledige capaciteit van je hersenen en je gevoel dan ook daadwerkelijk kan benutten voor hetgeen je het werkelijk nodig hebt.

De IceViking leert jou deze technieken aan zodat jij deze capaciteit zelf kunt sturen door gebruik te maken van de impulsen van de natuur, met behulp van kou, warmte, meditatie en ademhalingstechniek waarmee jij jouw gedachten en jouw gevoel weer zelf onder controle hebt en je weer verder kunt met je persoonlijke ontwikkeling.

           De eenheid van de krachtbron en het oe-gevoel 

    hersenen /HZ  
                      
      1. ZIEN, HOREN, RUIKEN, GEVOEL, PRATEN,
        2. DENKEN, GEDACHTEN, GEVOEL.EMOTIE, GEEST, ZIEL, INTUÏTIE, INSTINCT
   3. NE01, TRO02, GO03, TE04, TWG 
            LICHT en ZON 
Bovenstaande gevoel codes van het parafrequentie systeem laten we samen komen in de training van de Wazkou zodat jij het oer-gevoel kan activeren.

HOE STRESS EN ANGST DE GEVAARLIJKSTE VIJAND IS GEWORDEN!!!
WAT 20.000 JAAR GELEDEN 100% VOOR ONS HEEFT GEWERKT DAT VALT ONS NU AAN 

Om te leven moest je overleven. Je moest jagen en alert zijn. Je wist wat er ging gebeuren.  Je luisterde naar je gevoel om te overleven. Je gevoel vertelde je wanneer je moest drinken, eten, jagen, voortplanten en je te ontwikkelen. Je gevoel was je navigator waarop jij 100% vertrouwde. Dankzij je gevoel kon je overleven om te leven! 

Het gevoel van vandaag klopt vaak niet met de werkelijkheid.

 Het gevoel dat je moet overleven is totaal weg. Nu betekend overleven geld verdienen. Geld, de grote stressveroorzaker nummer één wat ervoor zorgt dat het stress niveau steeds hoger wordt. Dit gebeurt vaak zonder dat we het door hebben. De stille sluipmoordenaar. Er wordt steeds meer van je verlangd. We kunnen niet meer luisteren naar ons gevoel wat ervoor zorgt dat dit uitmondt in stress. Dit gaat over gaat naar angst en paniek en leidt uiteindelijk tot een burn-out of depressie. Het gevoel van vandaag loopt vaak niet meer synchroon met de huidige situatie. Het gevoel van vandaag klopt vaak niet met de werkelijkheid. Er wordt al met de paplepel ingegoten hoe we moeten leven, wat er van ons verlangd wordt. Het gevoel en het denken wordt van kleins af aan al uit elkaar getrokken. Je moet dit en je moet dat. Je wordt steeds verder van je gevoel verwijderd. De stress wordt te hoog en we doen er alles aan om het gevoel te camoufleren. We KUNNEN niet meer luisteren naar ons gevoel waardoor ons gevoel ons aanvalt om ons eigenlijk te leren luisteren naar het gevoel

Wanneer jij het parafrequentie systeem onder controle hebt dan leef jij het leven wat JIJ echt wilt. 

Deze VIP training zal in een groep van maximaal 8 deelnemers plaatsvinden. Dit omdat de intensiteit hoog ligt en zodoende alles uitgelegd kan worden van A tm Z. Er zal zo geen infromatie verloren gaan. In geval van tijdsnood plakken we er een dag bij, net zolang jij voelt wat het systeem met jou doet en jij het systeem laat doen wat jij wilt doen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het e-mail adres info@theiceviking.nl of via het telefoonnr: 06-52330182
Founder of  THE ICEVIKING, WAKOU, WAZKOU EN HET PARAFREQUENTIE SYSTEEM