Menu
Close

Overnachten in een Tipi tent dicht bij Amsterdam en Zandvoort

20-02-2020

BIJZONDER OVERNACHTEN IN EEN TIPI TENT
Amsterdan Zandvoort Schiphol Hoofdorp 

Lijkt het jou wat om eens op een bijzondere manier te overnachten en terug te gaan naar het leefprincipe van de indianen, met toch het comfort van goed en schoon sanitair? Bij The Ice Viking op een groot veld staan 4 van deze echte indianententen waar je een unieke ervaring kunt beleven.

EIGEN OPENHAARD BINNEN EN BUITEN

Zoals je zult begrijpen is er in de tent geen electriciteit en is er in het midden van de tent een vuurschaal geplaatst die je naar hartelust kunt stoken. Uiteraard is er voldoende hout beschikbaar, dit wordt in een kar bij jullie tipi tent geplaatst. De tipitenten zijn op zo'n manier gemaakt dat vuur maken in de tent geen enkel probleem is. Door de vorm van de tent en de plaats van de vuurschaal fungeert de tipi tent als een natuurlijke schoorsteen. Boven het vuur kan gekookt worden en er dan ook voldoende kookgerei ter beschikking om je eigen ontbijt, lunch en diner te maken. Ook buiten is een grote haard waar jullie samen met eventuele andere gasten ook buiten kunnen zitten tot in de late uurtjes. 

PLAATS VOOR 4 PERSONEN

In de tent is slaapruimte voor 4 personen, waarbij er 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsmatrassen op de vlonder in de tipitent staan. Er is ruimte genoeg om ook te leven in de tent. Houdt er wel rekening mee dat Indianen echte buitenmensen zijn en buiten de tent voldoende ruimte is om van de omgeving te genieten.

AUTO, FIETS EN OPENBAAR VERVOER

Jullie auto kun je op het terrein parkeren, deze voorziening is gratis. Neem je fietsen mee? Ook deze kun je bij de tent laten staan, zodat je ten alle tijden een tochtje kunt maken langs het water of richting het strand om onder andere de Haarlemmermeer te ontdekken. Wil je naar Amsterdam of Haarlem dan kun je van het openbaar vervoer gebruik maken. De bushalte is op 5 kilometer afstand, waar je zowel fiets als auto kunt parkeren. 

SANITAIR

Iedere tent heeft haar eigen toilet- en douchevoorziening, natuurlijk met heerlijk warm water, want die luxe willen we je niet ontnemen. Het sanitair is op het terrein en circa 50 meter van de tent.

REVIEWS

We zijn beretrots op de waarderingen en reviews die we al hebben ontvangen en laten jullie en graag al een paar van lezen.

Paula: “We stayed one night in Arnolds tents and it was an amazing experience, appreciated by the entire family. Arnold kindly looked after us and introduced us to his lovely dog Ziggy who kept us company for the majority of the visit. We purchased some wood to make fire in the evening but unfortunately it got too smoky in the tent to continue."

Katrin“Diese Unterkunft ist auf jeden Fall einen Besuch wert! Arnold ist super unkompliziert und hilfsbereit. Alles sauber und gepflegt. Gerne wieder :) ”

Rasid: “Hat uns sehr spaß gemacht, war tolles erlebnis für die Kinder. Lagerfeuer im zelt war fantastisch ;-) ”

Garance: “Really nice welcoming from Arnold and his lovely dog. Tipi experience was great, especially the big fire at night. ”

Jasne: “Such a sweet place! Great to chill out and not too far from beach and city”

COMBINATIE TIPI TENT EN KOUDETRAINING

The Ice viking biedt ook koudetrainingen aan, wil je een combinatie maken van training en overnachting, dat is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Arnold op 06 52 33 01 82 of stuur een mail naar info@theiceviking.nl. Hij zal samen met jou een datum plannen.

RESERVEREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je een ervaring rijker worden? De tenten zijn te reserveren via AirB&B en rechtstreeks via Arnold. Check gerust even de beschikbaarheid en de bijbehorende voorwaarden.