Menu
Close

Deze training maakt het verschil tussen verliezen of winnen!

De Wazkou training voor sporters en atleten voor optimale gezondheid, prestatievermogen, sterker immuunsysteem, meer kracht, snelheid, energie en souplesse. Zowel fysiek als mentaal meer power!

LEER JOUW OER-GEVOEL NAAR OER-KRACHT TE ACTIVEREN 

Het overgrote deel van onze PRESTATIES wordt direct of indirect veroorzaakt door emoties.Door onbalans twijfel, stress of door uit vorm te zijn ondermijnt het immuunsysteem met een enorme variëteit aan fysieke en mentale klachten. Door onbalans in lichaam en geest worden jouw prestaties verminderd en blessures liggen daardoor op de loer. De prestatievorm is totaal weg.
Laat de topvorm van de atleet in jouw los!  Wij gaan samen alle blokkades elimineren en alle systemen weer synchroon laten lopen. Voor meer vermogen voor lichaam en geest om zo meer controle en beheersing te krijgen voor jouw Thools en skiles. Van oergevoel naar oerkracht met het paraferquentie systeem in samenwerking met de Wazkou training

Om hier meester over te worden zijn er meer dan 50 grondregels van de wetenschap nodig om.aan verschillende trainingen en technieken deel te nemen, om zo het parafrequentie systeem in samen werking met de wazkou training te kunnen beheersen en te begrijpen  Om  zo het oer-gevoel naar oer-kracht te activeren om zo het immuunsysteem te versterken 

OER-GEVOELEN EN DE OER-KRACHT JOUW NAVIGATOR 
De Wazkou training in samenwerking met het parafrequentie systeem is erop gericht om contact te maken met jouw eigen oer-gevoel & oer-kracht. In de training worden krachtige ademtechnieken, meditaties, inzichten en de “Wakzou” aangeboden door middel van warmte en koude training. De training helpt jouw energie, focus en prestaties te verbeteren.

De voordelen van de training en het effect van ijsbaden in combinatie met hitte zijn breed uitgemeten. Verschillende warmte en koude applicaties worden van oudsher al gebruikt om het herstel te bevorderen na weefselbeschadiging. De combinatie van het ontwikkelen van mentale kracht en het opbouwen van fysieke kracht vanuit het oer-gevoel heeft een daadwerkelijk positief herstellende effect.Je lichaam te leren voelen in de essentie, vertrouwen en begrijpen staat centraal bij alle trainingen. Er Is geen enkele andere kracht dan jouw oer-kracht die jij  met deze training weer een zult ontmoeten en het oer-gevoel gaat activeren.Geeft, je hormonale respons stimuleert, de doorbloeding in je lichaam fluctueert waarmee je het immuunsysteem versterkt en mentale vrijheid geeft. Ook leer je hoe je deze kracht bij jezelf houdt, zonder dat je deze verliest aan anderen of situaties om je heen. Na het volgen van de training kun je altijd jouw innerlijke kracht opwekken en toepassen om je hoogste potentieel te leven.

DE MACHT VAN HET ONBEWUSTE BREIN
Het “oer-gevoel” is het belangrijkste organisch instrument van het lichaam en de krachtbron van het brein. Het contact met onze intuïtie, ons “oer-gevoel”, was al in hoge mate ontwikkeld bij de mensheid uit je volle potentieel te leven en je hart te volgen. Velen zijn het oer-weten in deze moderne tijdkwijtgeraakt.

DE VERLOREN KRACHT VAN HET OERGEVOEL
De culturele evolutie heeft de natuurlijke evolutie overschaduwd en door de opkomst van de wetenschap zijn we steeds meer gaan geloven in onze ratio en vertrouwen we in veel mindere mate op ons oer-gevoel.Uit vele onderzoeken is gebleken dat de emoties die wij bij ons dragen voor 95% bepaalt hoe wij onsvoelen, denken, handelen en hoe wij in het leven staan. Door het oer-gevoel te camoufleren met (langdurige)verkeerde training,stress,geest,voeding en beperkende emoties, kan dit leiden tot het minder prestaties en het minder goed functioneren van ons weefsel en organen. Uiteindelijk leidt dit tot diverse mentale en fysieke klachten, het zorgt ervoor dat het immuunsysteem na verloop van tijd wordt uitgezet en waardoor er minder prestaties kan worden geleverd zodat dit de kans vergroot op blessures.

LEER LUISTEREN NAAR DIT GEVOEL
Stress is een reactie van het lichaam op aanhoudende spanning of druk. Het lichaam wordt in een staat van alertheid gebracht als een vorm van zelfbescherming. Het lichaam geeft tijdig signalen aan dat de spanning oploopt in jouw lichaam. Je signaleert lichamelijke klachten die geen aanwijsbare redenen hebben omdat je het wel voelt maar mogelijk niet weet hoe je dit kunt vertalen. Door de signalen niet te begrijpen of als je er niets mee doet, laat je meer dan 50% energie of meer verloren gaan die jij juist nodig hebt om je lichaam en geest fit en in balans te houden.

LAAT HET OERGEVOEL JOUW MOOISTE BEZIT ZIJN ZODAT HET 100% VOOR JOUW WERKT EN JE ZULT VERSTELD STAAN HOEVEEL OERKRACHT JIJ BEZIT.
Het oer-gevoel is mooiste wat jij bezit; het is de navigator van jouw overlevingssysteem! Leer weer te luisteren naar het oer-gevoel en de ballast die jij bij je draagt zal verdwijnen. Laat de systemen van het lichaam weer synchroon lopen zodat het makkelijk wordt om je volledige potentieel te ontwikkelen. Door jouw gedachten, het oer-gevoel en het denken weer synchroon te laten lopen wordt de gespletenheid in onszelf weer een eenheid waarmee je 25% meer lichamelijke energie bereikt en psychisch 25% meer vermogen. 

LAAT JE ZELF LOS IN EEN WESTRIJD NU WEET LICHAAM EN GEEST WAT HET MOET DOEN.
LEER MET HET PARAFREQUENTIE SYSTEEM EN DE WAZKOU TRAINING HOE JIJ HET OERGEVOEL EN OER-KRACHT ACTIVEERT.
Wil je jouw kwaliteit van je sport verbeteren en daarbij tevens meer energie en oerkracht in jouw leven ervaren?
The IceViking geeft diverse workshops en trainingen volgens het parafrequentie systeem en Wazkou Training.

HERKEN JIJ JE HIERIN?
- minder prestaties  - meer lichamelijke klachten 
- blessure gevoelig 
- Vermoeidheid
- niet meer kunnen pieken op wedstrijd dagen 
- ontwikkeling stagneert 
- onoverwinnelijk gevoel hebben maar toch verliezen
- niet goed je zelf kunnen analyseren 
- Je hebt het gevoel vast te zitten
- Je bent toe aan een volgende stap 
- je voelt dat er meer in zit als dat er uit komt 
- Gebrek aan zelfvertrouwen
-  je zit teveel in je hoofd
- Je hebt fysieke of mentale klachten en je weet niet hoe je het aan moet pakken
- Je wilt weten hoe jij je jij de kwaliteit van jouw als atleet kan verbeteren
- Ben jij nieuwsgiering naar de ontmoeting met jouw oer-gevoel?

WERKWIJZE
Wil je jouw kwaliteit van je sport verbeteren en daarbij tevens meer energie en oerkracht in jouw leven ervaren? Activeer het oer-gevoel met het parafrequentie systeem in samenwerking met de Wazkou training. Het leren voelen van jouw oer-gevoel is het moeilijkste wat er is en het meest onderschatte systeem van het lichaam. Wees trots op deze kracht en gebruik het waar het voor gemaakt is.

- Theorie: wetenschap en verdieping in het parafrequentie systeem en anatomie.
- Meditatie, ademhalingstechnieken, de krachtbron van de hersenen, nieuwe inzichten. 
- Uitleg over hoe gedachten, gevoel en OER-gevoel weer synchroon kunnen lopen. 
- Voeding en stress. 
- Hoe het oer-gevoel naar boven komt met de Wazkou training en je het leert sturen met het
   parafrequentie systeem. 

 
 
 
Prijs: € -  In overleg