Menu
Close

STRESS RELEASE EXPERIËNCE - ervaar het ijsbad ontmoet je OER-kracht


ZONDER ADRENALINE STRESSVOLLE SITUATIES DE BAAS ZIJN 
Leer bewustwording, ervaar controle en voel kracht met de Iceviking methode.

Stress is overal en voor veel mensen is het te vaak ongewild een onderdeel van ons dagelijks leven. Het zorgt voor veel fysieke- en mentale klachten en het ergste van alles; je raakt jezelf kwijt en verliest plezier in het leven. Je bent iedere dag op en komt voor je gevoel niet verder.

STRESS KUN JE AFLEREN AF VAN CHRONISCHE VERMOEIDHEID, ANGST EN PANIEK
- DOEN GAAT ERVOOR ZORGEN DAT JIJ UIT JE BURN-OUT STAPT IN 2021 - 


Ervaar de STRESS RELEASE EXPERIËNCE 
We nodigen je graag uit voor onze stress release experiënce waarbij je kennis maakt met de Iceviking methode die is ontwikkelt om het onbewust opbouwen van spanning tegen te kunnen gaan en stressvolle situaties je denken en doen niet meer op een negatieve manier beïnvloeden. Je lijf slaat geen (of veel minder) stress meer op waardoor klachten verminderen en er weer rust ontstaat in je hoofd en ruimte om te kunnen genieten.

- DE ICE VIKING METHODE -
Onze The Iceviking methode is gebaseerd op het systeem wat ze gebruikte in de oertijd waarbij je leert je zintuigen in dienst te stellen van ons denken en niet andersom. De 9 componenten in onze hersenen staan in tijden van nu continu onder spanning waardoor stressimpulsen onafgebroken door je lijf gieren en je daar moeilijk van kan los komen. Je krijgt mentaal en fysiek klachten die al vaak in een vergevorderd stadium zijn en jouw lijf en geest jou tot halt roept omdat je écht niet meer kan. Door deze componenten voor je te laten werken creëer je bewustwording, zorgt het voor verlichting (waardoor je eindelijk snapt hoe je het zover hebt laten komen en dát zorgt voor jouw ommekeer) en voel jij je verlicht (de ballast valt van je af waardoor betere keuzes gaat maken voor jezelf) en merk je dat je klachten verminderen en je meer energie krijgt.


Bij de Iceviking methode maken we gebruik van wetenschappelijke theoriën, gerichte ademhalingstechnieken, meditatie en de kennis van hoe ons brein samenwerkt met ons lichaam en geest. Ons allergrootste eye-opener en mindshift zit hem in het doen. Je leert enorm goed naar je lichaam te luisteren en ervaart dat je lijf je hoofd gaat overtuigen waardoor je weet dat je zelf instaat bent verandering teweeg te brengen. 

Wat ga je ervaren 
Je gaat ervaren dat hitte en kou gecombineerd met een juiste ademhaling en meditatie, jouw rust geeft, controle (over zowel lichaam als geest) en er daardoor een enorme oerkracht en energie vrijkomt waardoor je stress, angst en paniek ieder gewenste situatie kan leren beheersen en elimineren.

We maken gebruik van kou en hitte van -20 tot +90 graden. Samen met een professioneel team hebben we een prachtig (buiten)terrein gebouwd waar we je gaan begeleiden door 3 cold power showers, je gaat zwemmen in de biovijver met vissen, je zelfs optimaal kan ontspannen en controle hebt tijdens jouw onvergetelijke ervaring in het ijsrotsbad en kan genieten en bijkomen in onze viking hothut en sauna.

- DE KRACHT EN HET EFFECT VAN KOU EN HITTE -
Kou en hitte levert enorm veel voordelen op voor lichaam én geest. 
Je wordt niet ziek van kou maar van een virus en een lage weerstand. Je hoeft na deze ervaringen niet direct iedere dag koud te gaan douchen maar we laten je zogezegd ervaren hoe je lichaam en jouw geest hier enorm positief op reageert en jij hiervan de kracht ervaart! 

Koud water heeft enorm veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Koud water zorgt voor meer bewustwording
  • Koud water zorgt voor meer prikkels op je huid waardoor je hersenen meer energie afgeven. 
  • Het zorgt voor een betere bloedcirculatie (goed tegen een hoge bloeddruk en aderverkalking)
  • Goed voor je huid en haar
  • Je wordt er blijer van want er komt endorfine vrij. Deze natuurlijke pijnstiller zorgen ook voor een hoger geluksniveau. Daarnaast is bewezen dat regelmatig koud douchen zelfs beter kan helpen tegen depressiviteit dan antidepressiva.

De hitte laat je lichaam ontspannen, spieren tot rust komen en gedachten makkelijker loslaten. Een belangrijk en fijn onderdeel om de ervaringen mee af te sluiten.

De grootste verandering voor deelnemers was het doen
Voor vele deelnemers was de grootste eye-opener het doen. Je weet met je hoofd dat je van de bank af, naar buiten en in beweging moet komen maar ja.… Je hoofd verzet zich ertegen dus als je lijf gaat doen en je oerkracht ervaart is het niet alleen maar denken dat je iets kan, maar WEET je dat je iets kan! Dát wordt de start van jouw nieuwe begin.

- DIT KUN JE VERWACHTEN -
Deze stress releave experiënce duurt ongeveer 4 uur waarbij we binnen starten met een korte kennismaking. We nemen het dagprogramma door, delen diverse theoriën met je en leren je diverse technieken om deze vervolgens buiten allemaal in de praktijk te brengen. Ons programma vindt plaats op een schitterende plek waar je kunt relaxen, lopen tussen veel groen, de kruidentuin en de prachtig aangelegde vijvers. De binnenruimte is goed geventileerd, waardoor we volgens de richtlijnen van het RIVM op een veilige manier kunnen oefenen. De hot hut en de sauna zijn overdekt. De powershowers, biovijver en het ijsbad staan buiten. De EXPERIËNCE is voor maximaal 10 personen per groep. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Mocht je na deze ervaring nog willen nagenieten van de natuur dan kan dat. Onze locatie zit dichtbij het strand en de zee bij Zandvoort.

Natuurlijk wordt dit verzorgd door onze ervaringsdeskundige en professional The Ice Viking zelf: Arnold Teeuwen.

-------------------------------------------------------------

 - DE STRESS RELEASE EXPERIËNCE IS IETS VOOR JOU ALS JE -
• Afscheid wilt nemen van angst, twijfel en onzekerheid
• Niet meer wilt dat stress zo'n negatieve invloed heeft op jouw lijf, denken en doen
• Jij in stressvolle situaties rustig wilt kunnen blijven
• Je eigenwaarde en zelfvertrouwen wilt vergroten
• Je van alles hebt geprobeerd maar je voelt dat het je niet lukt ( of te langzaam) vooruit te komen in je burn-out

Dit is wat je mee naar huis neemt
Je verlaat The Iceviking met een ervaring die je de rest van je leven met je meeneemt. Je weet dat je instaat bent om onverwachte situaties het hoofd te bieden door geleerde technieken toe te passen waardoor jij je niet meer zo snel laat meeslepen in de hektiek van emoties of mensen. Je gaat met een dosis zelfvertrouwen naar huis en de kick dat je iets hebt gedaan wat je wellicht vooraf nog onmogelijk acht. Met die mindset én ervaring kan je bergen verzetten. Wat voor velen een nieuwe start is van verandering!

'Ik had al vele gesprekken gehad met verschillende coaches en liep al een tijd in mijn burn-out maar kwam voor mijn gevoel niet verder. Ik bleef maar weinig energie houden, sliep slecht en had nog last van veel meer klachten. Ik moest van mezelf iets doen. Energie is wat er in mij opkomt na deze ervaringen. Arnold begreep mijn angsten en dat maakte de stap om dit toch te gaan doen fijn. De ademhalingstechnieken, meditatie maar vooral het doen van de showers en het ijsbad waren voor mij zo'n enorme ervaring. Ik voelde zo’n kracht in mezelf, precies wat ik nodig had. Ik ben er nog niet, maar het heeft me wakker geschud om nu aan de slag te gaan'. Aldus Sjoerd  

09.45 / 14.00 PROGRAMMA

09.45 Inloop / koffie / thee
10.00 Meditatie
10.15 Kennismaking deelnemers en Arnold
10.30 Uitleg The Ice Viking Methode
11.00 Uitleg en oefening ademhalingstechnieken
11.30 Pauze
11.45 3 Power showers 
12.00 Biovijver
12.30 Meditatie / voorbereiding ijsbad
13.00 Hot hut / sauna
13.15 Omkleden / kop warme drank
13.30 Delen van ervaringen
13.45 Meditatie 
14.00 Einde 

-------------------------------------------------------------

>>>>>>>>> KORTINGSACTIE TOT EN MET 7 MAART VAN €147,- voor €99,- <<<<<<<<<
Meld jij (en of jouw groep) je aan op uiterlijk zondag 7 maart, voor de experiënce op 20 maart, dan ontvang je maar liefst 30% korting op de totaalprijs en ben je welkom om de STRESS RELEASE EXPERIËNCE te ervaren voor €99,- per persoon. Kom je met een (eigen) groep van minimaal 8 mensen dan gaat daar nog eens korting overheen. Geef dat aan bij je aanmelding in de mail. 
Als wij vanwege de coronamaatregelen nog niet open zijn op 20 maart wordt de datum kosteloos verschoven    

ZATERDAG 20 MAART (start van de lente) gaan we weer van start met de eerste STRESS RELASE EXPERIËNCE

Wil je dit ook ervaren? Meld je nu aan voor de STRESS RELEASE EXPERIËNCE
Stuur een email naar info@theiceviking.nl o.v.v. The Stress Release Experience. Kosten € 147,- 

Na aanmelding ontvang je van ons een mailing met praktische informatie over wat je mee moet nemen en hoe jij (en indien van toepassing jouw gezelschap) je kunt voorbereiden.

Boek THE STRESS RELEASE EXPERIËNCE voor jezelf of met een groep van gelijkgestemden
Je kunt een dit programma boeken voor jezelf of een groep. Door met een (eigen) groep deze bijzondere ervaring te delen ontstaat er groepsdynamiek en verbondenheid tussen de deelnemers. Iets wat effect heeft op het herstel en waar je met elkaar over kan napratenGroepen vanaf 8 mensen ontvangen korting op de Experiënce.