Menu
Close

Teambuilding voor sportteams

Teambuilding met de Wazkou training en het parafrequentie systeem om het oergevoel te activeren.
Voor elk teamlid zal het lichamelijk en geestelijke vermogen toenemen. Elk teamlid zal een groei doormaken. Een team-spirit voor het gehele team. Laat het oer-gevoel los op jouw team en het team maakt een groei door van ongekende grenzen!

Als jouw team 100% aan energie bezit wordt er vaak maar 75% van gebruikt. Dat komt niet omdat ze niet willen, maar omdat ze er niet bij kunnen!
Vergroot het team-energie level met de Wazkou training en het parafrequentie systeem.

Door optimaal gebruik te maken van het parafrequentie systeem leer je het oer-gevoel te activeren om zo jouw energie voor 100% op te nemen en te gebruiken waarvoor jij dat nodig hebt. In teamverband gaan wij ervoor zorgen dat elk teamlid zijn taken het beste uit kan voeren zodat er het beste resultaat behaald kan worden. We gaan voor 100% rendement en ook hier is elke schakel even sterk met ieder zijn eigen kwaliteiten.

Op deze dag ga jij leren om de controle over jouw lichaam en geest te krijgen door middel van het activeren van het parafrequentie systeem. En het oer-gevoel te ontwaken. In deze training gaan we lichamelijke en geestelijke grenzen opzoeken voor jezelf en jouw team. Deze dag zal ik gebruiken om jou te laten begrijpen hoe het parafrequentie systeem werkt en hoe het oer-gevoel wordt geactiveerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van oefeningen zoals koude- en warmte trainingen, meditatie, nacht-visie, mindfulness, instinct en verschillende ademhaling technieken. Hierdoor gaat jouw lichaam en geest weer synchroon lopen zodat jij weer baas bent. 

De Teambuildingsactiviteit is geen wedstrijd maar de juiste training om de parafrequentie te activeren. Met deze training zal het hele team op dezelfde golflengte HZ zitten zodat je dit kan omzetten in resultaten. Zodra deze in werking treedt zal het voor jou en jouw gehele team werken zoals nooit te voren.

Tijdens de Wazkou training leert The IceViking jouw team de basistechnieken van warmte en kou. Hierbij ga je deze ook echt oer-voelen en leer je hiermee om te gaan. Wij hebben de beschikking over meer dan vijftig technieken waarvan wij een deel gebruiken tijdens deze training. Bij The IceViking neem je dus aan verschillende onderdelen deel zoals de Viking hot-hut, de cold power showers met verschillende koude temperaturen en de bio-zwemvijver. Dit zijn de onderdelen die jou van wisselende temperaturen zal voorzien en met behulp hiervan jouw geest leert te beïnvloeden.

Aan het einde van de dag pakken wij de kracht op van het OERIJSBAD die zich bevindt in een rotsblok met zijn bijzondere natuurlijke krachten. Zodra jij het OERIJSBAD in gaat zal het parafrequentie systeem zijn werking gaan bewijzen en de remindset zal dieper en heftiger intreden zodat jouw lichaamscellen gecodeerd worden. Het oer-gevoel zal ontwaken.

Waar zijn de middelen van de IceViking en het parafrequentie systeem goed voor?

 1. Sneller herstel van blessures
 2. Minder verzuring bij sportprestaties 
 3. Wedstrijdspanning omzetten in kracht, energie en souplesse
 4. Gedachten en gevoelens leren sturen
 5. Zelfverzekerdheid
 6. Doelen realiseren
 7. Genereer een sterker immuunsysteem 
 8. Verkrijg meer kennis over jouw eigen lichaam en geest
 9. Mindfull training
 10. Meer zelfverouwen en vertrouwen 

Praktische informatie:

 • Aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur
 • slippers, badkleding meenemen
 • gratis parkeren op eigen grond
 
 
Prijs: € -  In overleg