Menu
Close

The Viking hothut ("zweethut") sessie

Geen zweethut maar gebalanceerde hitte-ijs Viking hothut sessie voor een optimale beleving 

In de origineel gebouwde Viking hothut van de IceViking komen de oer-krachten en het oer-gevoel in de hitte samen welke je dan ook werkelijk zal voelen. De Indianen en de Vikings wisten al eeuwenlang van de genezende krachten van warmte en kou. Zij gebruikten de zweethut om onder andere ziektes uit te drijven.

In de hothut van de IceViking ervaar je het gevoel van de hitte in combinatie met het ijs waardoor de frequentie hoger wordt. Een ieder wordt op zijn gemak gesteld zodat we allen zo ontspannen mogelijk de zweethut kunnen betreden en de sessie zijn genezende werking kan voltooien. Deze sessie gaat puur om de ontmoeting met jezelf! Onder het toeziend oog van de IceViking en de juiste betrokken persoonlijke begeleiding leer jij jouw oer-krachten te ontmoeten.

Door de hitte zal je in een (diepe) meditatie komen om zo het lichaam en geest op hun gemak te stellen. Hierbij wordt ook passende muziek gebruikt. Leer in de zweethut van de IceViking je gedachten en je gevoel te sturen. 

Prijs: 
€ 105,- p.p. incl. BTW. Inschrijven kan via e-mailadres: info@theiceviking.nl

 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

  • 13:00 uur tot 17:00 uur  
  • inclusief water, koffie en thee
  • slippers en badkleding meenemen
  • gemakkelijk zittende kleding
  • gratis parkeren op eigen grond
  • Alle workshops en trainingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen op vrijdag, zaterdag en zondag. Andere dagen in overleg