Menu
Close

Overnachten in een paardenstal

Dit is de ideale plek om je te onttrekken aan de buitenwereld, te genieten van de rustige omgeving en te slapen in een unieke en back to basic accommodatie.

UNIEK OVERNACHTEN IN EEN PAARDENSTAL

Vele voordelen van slapen in een paardenstal op een bed van stro. In de stallen is het koel en de luchtvochtigheid is daar perfect. Op het bed van stro ligt een gezondheidsmatras die er voor zorgt dat jij een goede nachtrust krijgt en een betere doorbloeding.

Omdat jouw lichaam met behulp van wollen dekens de tempratuur zelf gaat regelen zal het afvalstoffen afvoeren die worden opgenomen in de speciaal ontwikkelde matrashoezen. Laat het lichaam voor jou werken en help het met een goed herstel in de nacht. Slapen is het herstel van lichaam en geest. Zodra jij wakker wordt heb jij geïnvesteerd in het verleden dat jou wakker maakt in het heden zodat jij je energie kwijt kan in de toekomst voor betere prestaties.

AUTO, FIETS EN OPENBAAR VERVOER

De auto kan op het terrein geparkeerd worden, deze voorziening is gratis. Neem je fietsen mee? Ook deze kan je bij de tent laten staan, zodat je ten alle tijden een tochtje kunt maken langs het water of richting het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Ontdek ook Haarlemmermeer! Wil je naar Amsterdam, Lisse, Hoofdorp of Haarlem dan kan je van het openbaar vervoer gebruik maken. De bushalte is op 3 kilometer afstand, waar je zowel de fiets als auto kunt parkeren.

WINKELS

Op fietsafstand vind je diverse supermarkten en winkels. 

RESERVEREN?

Ben je enthousiast geworden en wil je een ervaring rijker worden? De tenten zijn te reserveren via AirB&B en rechtstreeks via Arnold info@theiceviking.nl Check gerust even de beschikbaarheid.