Menu
Close

The Wazkou 3-daagse training:

De ontmoeting met jouw oer-gevoel en oer-kracht die jij nu gaat activeren inclusief het oer-IJsbad.
In drie dagen, twee nachten leer jij het brein te hacken om het oer-gevoel te activeren en het immuunsysteem te versterken. Het oer-gevoel het belangrijkste wat wij bezitten. Het is de kerncentrale van ons lichaam en staat in verbinding met ons immuunsysteem. De mentale en koude- en warmte  training maakt dit natuurlijke systeem opnieuw wakker wat leidt tot een verbetering van lichaam en geest en een ontspannen, succesvol, energiek leven.

Leer alles over het parafrequentie systeem en de krachten van het oer-gevoel tijdens de Wazkou training.
Door het oer-gevoel te activeren behaal je 25% geestelijk en 25% lichamelijk meer energie. Leer jouw ballast los te laten en positieve gevoelens en levensenergie terug te halen.
Een verbetering van hele anatomie van het lichaam en geest met het oer-gevoel als navigator van jouw leven. Naast een sneller herstel van het lichaam, zelfvertrouwen en meer levensvreugde kan je door de ontmoeting met het oer-gevoel ook al jouw blokkades en vele fysieke klachten oplossen.
 
NEEM NU DIE STAP EN VERANDER JOUW LEVEN
Leer met het parafrequentie systeem in samenwerking met de wazkou training hoe jij het oer-gevoel 100% activeert. Hoe activeer je het oer-gevoel? 
Door de 50 grond regels van de wetenschap te leren in samenwerking met het parafrequentie systeem en de wazkou training zal jij begrijpen dat alles met elkaar in verbinding staat en waardoor jij het immuunsysteem kan versterken tegen ziektes, virussen en bacteriën. Zodra jij de kennis van de totale anatomie beheerst zal het immuunsysteem voor jou gaan werken. Wat je niet weet kan je ook niet beheersen. Wil jij jouw immuunsysteem echt versterken waardoor je lichaam meer resistentie opbouwt? Leer het allemaal in de 3-daagse training.

LEER HET BIJ THE ICEVIKING
In de kracht-tuin vind je de zeldzame cold power shower, een biologische zwemvijver en The IceViking hot hut. Na het mentale proces bereiden we ons voor om in het krachtige oer-IJSbad te stappen. (Het is noodzakelijk om ons hier goed op voor te bereiden.) Het ijsbad is miljoen jaren oud, met de hand uitgehakt en heeft zijn genezende werking behouden. Dit zal jouw re-mindset voor lichaam en geest helpen versnellen om zo het oer-gevoel te activeren. De (extreme) kou, (extreme) warmte en alle elementen helpen om jouw parafrequentie uit te balanceren zodat wij allen deze temperaturen aankunnen. Hiermee kun je het oer-gevoel activeren. Kortstondige, gecontroleerde blootstelling aan koude doet je herleven op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Je voelt dat angst plaats maakt voor nieuwsgierigheid. We laten de enorme voordelen van koude training aan ons voorbij gaan maar het is een bewezen effectieve helende methode die jou terugbrengt naar jouw eigen bron.

's Avonds bereiden we gezamenlijk een maaltijd voor in een van de Tipi tenten waar het vuur in de tent door The IceViking aangemaakt zal worden. Hier evalueren wij de dag en benoemen wij allen onze doelen. Nu jij je volledig ontspant zal de re-mindset indalen voor lichaam en geest. Het parafrequentie systeem kan zijn werk gaan doen terwijl jij je heerlijk kunt ontspannen bij een mooi open vuur in een Tipi tent. 
's Ochtends starten we wederom met alle voorbereidingen voor het oer-IJsbad en sluiten we af met een evaluatie in de tipi tent.

WAT KUN JE VERWACHTEN?: JIJ STAAT IN JOUW EIGEN KRACHT!

- Invloed krijgen op het immuunsysteem en het activeren van het OER-gevoel 
- Gevoelens en gedachten leren sturen
- Burn-out elimineren 
- Stress en Angsten loslaten en deze zullen voor jouw werken 
- Betere concentratie
- Ontwikkelen van een positief zelfbeeld
- Sociale angsten overwinnen
- Stoppen met het vermijden van situaties
- Anatomie en autonomie van alle systemen 
- Levenskwaliteit verbeteren en je doelen bereiken
- verschillende Meditaties
- verschillende Ademhalingstechnieken

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • 3 dagen: start 09:30 uur tot 16:00 uur 
  • 2 overnachtingen in de Tipi tent
  • inclusief ontbijt, lunch, avondeten
  • inclusief water, thee en koffie
  • badkleding, slippers, handdoek meenemen
  • gemakkelijk zittende kleding
  • gratis parkeren op eigen grond
  • Alle workshops en trainingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen op vrijdag

Een leerzame ervaring die jij nooit meer vergeet!

Prijs: € 1850 - p.p. incl. BTW. Inschrijven kan via e-mailadres: info@theiceviking.nl

Boek hier