Menu
Close

Voel de energie en kracht die jij bezit


Ontmoet je kracht 
 

Leer de kracht te gebruiken die het gevoelssysteem bezit om zo jouw leven onder controle te krijgen .En te doen wat jij echt wilt 

We nodigen je graag uit om The IceViking Methode aan te leren, welke ontwikkelt is om het gevoelssysteem weer te resetten en je kracht te ervaren .

 - THE ICEVIKING WAZKOU METHODE -

Onze methode is gebaseerd om meer energie en kracht te genereren. 
Om zo de chaos in je hoofd te resetten 


Bij The IceViking methode maken we gebruik van wetenschappelijke theorieën, gerichte ademhalingstechnieken, meditatie en de kennis van hoe ons brein samenwerkt met ons gevoelssysteem. Ons allergrootste eye-opener en mindshift zit hem in het doen. Je leert enorm goed naar je gevoel te luisteren en ervaart dat je lijf je hoofd gaat overtuigen waardoor je weet dat je zelf instaat bent verandering teweeg te brengen. wat meer energie, kracht en zelfvertrouwen vergroot 

Wat ga je ervaren 
Je gaat ervaren dat hitte en kou gecombineerd met een juiste ademhaling en meditatie, jouw rust geeft, controle  en er daardoor een enorme oerkracht en energie vrijkomt waardoor je iedere gewenste situatie kan leren beheersen of elimineren.

We maken gebruik van kou en hitte van -20 tot +110 graden. waar we je gaan begeleiden door de cold power showers, je gaat zwemmen in de biovijver met vissen, je zelfs optimaal kan ontspannen en controle hebt tijdens jouw onvergetelijke ervaring in het ijsrotsbad en kan genieten en bijkomen in onze viking hothut en sauna,s.

- DE KRACHT EN HET EFFECT VAN KOU EN HITTE -
Kou en hitte levert enorm veel voordelen op voor lichaam én geest. 
Je wordt niet ziek van kou maar van een virus en een lage weerstand. Je hoeft na deze ervaringen niet direct iedere dag koud te gaan douchen maar we laten je zogezegd ervaren hoe je lichaam en jouw geest hier enorm positief op reageert en jij hiervan de kracht ervaart! de

De negen verschillende tempraturen hebben enorm veel voordelen.
Leer ze eerst te begrijpen voor je ze kunt toepassen 
We zetten ze voor je op een rij:

  • Koud water zorgt voor meer bewustwording
  • Je leert hoe het gevoelssysteen gaat versterk en het beter kunt gebruiken 
  • Het overlevingssysteem met het inmmuunsysteem versterken 
  • Hitte en kou heeft invloed op de organellen 
  • Hitte en kou versneld het atp 
  • Hitte vloeid afvalstoffen af van het lichaam 
  • Koud en hitte water zorgt voor meer prikkels op je huid waardoor je hersenen meer energie afgeven. 
  • Het zorgt voor een betere bloedcirculatie (goed tegen een hoge bloeddruk en aderverkalking)
  • Goed voor je huid en haar
  • Je wordt er blijer van want er komt endorfine vrij. Deze natuurlijke pijnstiller zorgen ook voor een hoger geluksniveau. Daarnaast is bewezen dat regelmatig koud douchen zelfs beter kan helpen tegen depressiviteit dan antidepressiva. en hitte reinigd het lichaam en geest voor een diepere mindset 

De hitte laat je lichaam ontspannen, spieren tot rust komen en gedachten makkelijker loslaten. Een belangrijk en fijn onderdeel om de ervaringen mee af te sluiten.
 

- DIT KUN JE VERWACHTEN -
Deze stress releave experiënce duurt ongeveer 4 uur waarbij we binnen starten met een korte kennismaking. We nemen het dagprogramma door, delen diverse theoriën met je en leren je diverse technieken om deze vervolgens buiten allemaal in de praktijk te brengen. Ons programma vindt plaats op een schitterende plek waar je kunt relaxen, lopen tussen veel groen, de kruidentuin en de prachtig aangelegde vijvers. De binnenruimte is goed geventileerd, waardoor we volgens de richtlijnen van het RIVM op een veilige manier kunnen oefenen. De hot hut en de sauna zijn overdekt. De powershowers, biovijver en het ijsbad staan buiten. THE ICEVIKING METHODE is voor maximaal 10 personen per groep. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Mocht je na deze ervaring nog willen nagenieten van de natuur dan kan dat. Onze locatie zit dichtbij het strand en de zee bij Zandvoort.

Natuurlijk wordt dit verzorgd door onze ervaringsdeskundige en professional The Ice Viking zelf: Arnold Teeuwen.

-------------------------------------------------------------

 - 

Dit is wat je mee naar huis neemt
Je verlaat The Iceviking met een ervaring die je de rest van je leven met je meeneemt. Je weet dat je instaat bent om onverwachte situaties het hoofd te bieden door geleerde technieken toe te passen waardoor jij je niet meer zo snel laat meeslepen in de hektiek van emoties of mensen. Je gaat met een dosis zelfvertrouwen naar huis en de kick dat je iets hebt gedaan wat je wellicht vooraf nog onmogelijk acht. Met die mindset én ervaring kan je bergen verzetten. Wat voor velen een nieuwe start is van verandering!

 

 PROGRAMMA

 Inloop / koffie / theeMeditatie
 Kennismaking deelnemers en Arnold
 Uitleg The Ice Viking Methode
 Uitleg en oefening ademhalingstechnieken
 Pauze
 Colt Power showers 
Biovijver
 Meditatie / voorbereiding ijsbad
 Hot hut / sauna
 Omkleden / kop warme drank
Delen van ervaringen
 Meditatie 
 Einde 
Kosten 245 pp incl. overnachting op het terrein van The IceViking 
In een tipi of in een luxe omgebouwde paarde stal 

---------------------------------------------------------2----

>

Na aanmelding ontvang je van ons een mailing met praktische informatie over wat je mee moet nemen en hoe jij (en indien van toepassing jouw gezelschap) je kunt voorbereiden.

Boek THE ICEVIKING  WAZKOU METHODE voor jezelf of met een groep van gelijkgestemden
Je kunt een dit programma boeken voor jezelf of een groep. Door met een (eigen) groep deze bijzondere ervaring te delen ontstaat er groepsdynamiek en verbondenheid tussen de deelnemers. Iets wat effect heeft op het herstel en waar je met elkaar over kan napraten